Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Walked-up dag med Mark Demaine (WALKMARK1-3) I Start 11/4, 2021

2021-04-11 kl. 09:00 - 16:00

Gratis – 1600,00kr

1 tillfälle
När: Söndag, 11/4
Kl 10.00-17.00 med avbrott för lunch (lunch medtages, mikro och kylskåp finns)

Instruktörer: Mark Demaine (A panel), Marlene Edvinsson (non panel)
Funktionärer: Per-Anders Edvinsson, Nathalie Brandström & Hanna Berbres
Tel 0725-252546 (Marlene)
Mail: Guldkullens Kennel & Kurser
Antal: Max 12 deltagare med hund – Fullt! Boka gärna reservplats!
Kurskod WALKMARK1-3

”Vi är glada att kunna erbjuda ännu en av våra populära walked-up dagar med Mark Demaine, A-panel domare, från Storbritannien. Tag del av Marks tips och tankar kring detta med walked-up, något han själv brinner för!

Detta är en fristående träning/kurs där vi går på linje, walked-up. Dagen är upplagd som ett Mock Trial, men med möjlighet att korrigera/hjälpa sin hund när det behövs. Deltagarna skickas från båda kanter, Mark på ena kanten och Marlene på andra kanten, enligt de brittiska reglerna och hundar som ej är under bedömning går kopplade på linjen.

Vi kommer att ha gemensamma diskussioner under hela dagen då Mark bl a ger sin syn på hur man bör tänka när man skickar sin hund. Vi kommer även att diskutera regler utefter de situationer som uppstår under dagen. När något händer som vi vill prata om stoppar vi linjen och alla samlas för en diskussion. 

Detta tillfälle är för dig som har en styrbar hund med god stadga när andra hundar arbetar och som är skottvan. Nivån kommer att ligga på novice/open. Du kan välja att köra en hund på förmiddagen och en hund på eftermiddagen. Du åker inte ut som under ett riktigt Mock Trial utan får komma in igen i nästa omgång.

Ett perfekt tillfälle för dig som vill lära dig mer om Field Trial/Mock Trial och för dig som vill slipa formen inför årets starter!

Vi träffas hos oss på Guldkullens Kennel & Kurser i Rävlanda och utgår härifrån. Tag gärna med tre egna märkta dummies.

***

Mark Demaine är en av Storbritanniens bästa retrievertränare och vi är väldigt glada över att få hälsa honom välkommen tillbaka till Guldkullens Kennel & Kurser även under 2021.

Mark är en mycket eftertraktad och omtyckt instruktör och domare som dömer både field trial och working test samt håller retrieverkurser både i England och i övriga Europa. Mark brinner för sporten och är generös med sin stora kunskap.

Mark har nått stora framgångar med sina egna hundar och fört fram flera Field Trial Champions. 2017 kom Mark och hans labrador Riley på tredje plats av 58 startande i det stora Championshipet IGL. Med Rileys son Fergie vann Mark under hösten 2019 inte mindre än två 2-dagars Open vilket kvalificerade honom även till 2019 års IGL Championship. Trots att Fergie bara var tre år lyckades Mark & Fergie fullfölja Championshipet som en av de nio bästa av 64 deltagare och belönades dessutom med DOM — Diploma of Merit. Men inte bara det, framgångarna under hösten 2019 innebar också att Fergie numera kan titulera sig GBFTCH, dvs Field Trial Champion.

Under hösten 2020 kommer Mark att fokusera på sin unga hane Quinn och vi ser med spänning fram emot att följa ekipaget!

Missa inte chansen att träna för en av de bästa!

***

Avbokning

Din kursanmälan är bindande vilket innebär att du oavsett anledning är betalningsskyldig för hela kursavgiften om du bokar av kursen senare än tre månader före kursstart. Bokar du av kursen tidigare än tre månader före kursstart betalar du 300:- i administrationsavgift oavsett anledning till avbokning. Bokar du din plats senare än tre månader före kursstart är din kursanmälan bindande direkt i samband med bokning och ska även betalas direkt.

Du kan välja att själv sälja din plats till någon annan som uppfyller kraven för den kurs du är anmäld till, men våra eventuella reserver har förtur så hör av dig till oss först. Om det finns reserver som kan träda in betalar du endast en administrationsavgift på 300:-. Fullständig betalning ska vara oss tillhanda senast tre månader före kursstart.

Avbokning sker skriftligen så snart som möjligt via mail till info@guldkullens.se.

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande COVID-19 och håller oss uppdaterade gällande utvecklingen. Om vi gör bedömningen att vi inte kan genomföra våra kurser som planerat kommer din kursavgift återbetalas. Om du däremot själv väljer att avstå ifrån att delta på den kurs du är anmäld till gäller våra avbokningsregler enligt ovan.

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En person & hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får närvara under kursen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

Åhörarplats utan hund finns att köpa på vissa av våra kurser!

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Välkommen med din bokning!

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter är inte längre tillgänglig

Detaljer

Datum:
2021-04-11
Tid:
09:00 - 16:00
Kostnad:
Gratis – 1600,00kr
Evenemang Kategorier:
, ,

Arrangör

Guldkullens Kennel & Kurser
Telefon
0725-25 25 46
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Guldkullens Kennel & Kurser
Barkkulla 401
Rävlanda, 43897 Sverige
+ Google Map
Telefon
0725-25 25 46
Visa Plats-webbplats
Rulla till toppen