Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Tvådagarskurs med Mark Demaine (MARK2-8) I Start 3/4, 2021

april 3 @ 10:00april 4 @ 17:00

Gratis – 4200kr

Tvådagarskurs
När: Lördag, 3/4 2021 **Påskafton**
Kl 10.00-17.00 med avbrott för lunch (lunch medtages, kylskåp och mikro finns)
När: Söndag, 4/4 2021 **Påskdagen**
Kl 10.00-17.00 med avbrott för lunch (lunch medtages, kylskåp och mikro finns)

Instruktör: Mark Demaine
Tel 0725-252546 (Marlene)
Mail: Marlene Edvinsson
Antal: Max 8 deltagare med hund – 1 plats kvar p g a sjukdom!
Antal: Max 8 deltagare utan hund – Öppet för anmälan!
Kurskod MARK2-8

En tvådagarskurs med Mark Demaine för dig som har kommit en bit i din träning men som vill ha nya utmaningar och hjälp på traven för att komma vidare. Vi kommer stretcha avstånd och uppgifter för att bygga upp dig och din hund som team.

Din hund är apporteringsvillig, har en fungerande inkallning, stadig i skott och kast och van att arbeta i närheten av andra hundar. Du själv har ambitionen att vilja lära dig mer och med Marks hjälp utvecklas som förare. Är du osäker på er nivå så ring Marlene och diskutera innan du anmäler.

Dagarna kommer bjuda på både individuell träning, träning i mindre grupper samt eventuellt walked up träning.

Första dagen avslutas med COVID-anpassad samling där enklare förtäring ingår.

Behöver du boende rekommenderar vi vår grannes fina bed & breakfast, Barkulla B&B, där hundar är tillåtna.”

***

Mark Demaine är en av Storbritanniens bästa retrievertränare och vi är väldigt glada över att få hälsa honom välkommen tillbaka till Guldkullens Kennel & Kurser även under 2021.

Mark är en mycket eftertraktad och omtyckt instruktör och domare som dömer både field trial och working test samt håller retrieverkurser både i England och i övriga Europa. Mark brinner för sporten och är generös med sin stora kunskap.

Mark har nått stora framgångar med sina egna hundar och fört fram flera Field Trial Champions. 2017 kom Mark och hans labrador Riley på tredje plats av 58 startande i det stora Championshipet IGL. Med Rileys son Fergie vann Mark under hösten 2019 inte mindre än två 2-dagars Open vilket kvalificerade honom även till 2019 års IGL Championship. Trots att Fergie bara var tre år lyckades Mark & Fergie fullfölja Championshipet som en av de nio bästa av 64 deltagare och belönades dessutom med DOM — Diploma of Merit. Men inte bara det, framgångarna under hösten 2019 innebar också att Fergie numera kan titulera sig GBFTCH, dvs Field Trial Champion.

Under hösten 2020 kommer Mark att fokusera på sin unga hane Quinn och vi ser med spänning fram emot att följa ekipaget!

Missa inte chansen att träna för en av de bästa!

***

Avbokning

Din kursanmälan är bindande vilket innebär att du oavsett anledning är betalningsskyldig för hela kursavgiften om du bokar av kursen senare än tre månader före kursstart. Bokar du av kursen tidigare än tre månader före kursstart betalar du 300:- i administrationsavgift oavsett anledning till avbokning. Bokar du din plats senare än tre månader före kursstart är din kursanmälan bindande direkt i samband med bokning och ska även betalas direkt.

Du kan välja att själv sälja din plats till någon annan som uppfyller kraven för den kurs du är anmäld till, men våra eventuella reserver har förtur så hör av dig till oss först. Om det finns reserver som kan träda in betalar du endast en administrationsavgift på 300:-. Fullständig betalning ska vara oss tillhanda senast tre månader före kursstart.

Avbokning sker skriftligen så snart som möjligt via mail till info@guldkullens.se.

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande COVID-19 och håller oss uppdaterade gällande utvecklingen. Om vi gör bedömningen att vi inte kan genomföra våra kurser som planerat kommer din kursavgift återbetalas. Om du däremot själv väljer att avstå ifrån att delta på den kurs du är anmäld till gäller våra avbokningsregler enligt ovan.

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En person & hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får närvara under kursen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

Åhörarplats utan hund finns att köpa på vissa av våra kurser!

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Välkommen med din bokning!


Detaljer

Börjar:
april 3 @ 10:00
Slutar:
april 4 @ 17:00
Pris:
Gratis – 4200kr
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

Guldkullens Kennel & Kurser
Telefon:
0725-25 25 46
Webbplats:
www.guldkullens.se

Plats

Guldkullens Kennel & Kurser

Barkkulla 401

Rävlanda,

43897

Sverige

+ Google Map

Telefon:
0725-25 25 46
Webbplats:
www.guldkullens.se