Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sommarläger med Mark Demaine (SOMMAR1-1) I Start 25/6, 2020

2020-06-25 kl. 16:00 - 2020-06-28 kl. 15:00

Gratis – 6600,00kr

Sommarläger 3-dagars kurs **observera att anmälan är bindande**
När: Torsdag, 25/6-Söndag 28/6 2020
Kl Torsdag, 25/6 17.00 (samling)
Kl Fredag, 26/6 10.00-17.00 ca med avbrott för lunch (lunch medtages)
Kl Lördag, 27/6 10.00-17.00 ca med avbrott för lunch (lunch medtages)
Kl Söndag, 28/6 09.00-16.00 ca med avbrott för lunch (lunch medtages)

Instruktör: Mark Demaine
Hjälpinstruktör: Marlene Edvinsson
Tel 0725-252546 (Marlene)
Mail: Marlene Edvinsson
Antal: Max 8 deltagare med hund – Fullbokat! Boka gärna reservplats och/eller samma kurs den 2-5/7
Antal: Max 2 deltagare utan hund – Fullbokat!
Kurskod SOMMAR1-1

”P g a Coronasituationen kommer vi tyvärr inte att kunna hålla våra planerade kurser i England i sommar. Istället kommer vi att erbjuda två sommarläger i Sverige under juni/juli månad med Mark & Marlene.

Vi har bokat in oss på fina Björkebergs Gård i Hishult där vi kommer att träna och bo tillsammans. Vi har fått tillgång till hela anläggningen vilket innebär att vi kan sprida ut oss för att på så vis förhindra smittspridning både där vi bor och där vi samlas. Boendet är fördelat på flera olika stugor/torp på markerna och vi kommer försöka lösa så att alla som så önskar kan få eget rum, dock kan man behöva dela toalett/dusch med någon/några fler. Det är självhushåll men det finns även fina utrymmen för att grilla och äta tillsammans om vi vill.

Det finns även plats för 1-2 husvagnar/husbilar men det är först till kvarn som gäller då.

Markerna är stora och fina och det finns även ett antal dammar att träna vattenapportering i, markerna ligger i anslutning till husen där vi bor. Grupperna består av 8 deltagare och du kan välja att köra två hundar, t ex en yngre på förmiddagen och en äldre på eftermiddagen om du så önskar. Upplägget varvas mellan individuell träning, gruppövningar samt walked up träning.

För att delta på lägret behöver du och din hund ha kommit en bit i er träning och du själv ha ambitionen att vilja utvecklas som förare. Din hund behöver kunna arbeta i närheten av andra hundar, ha en fungerande inkallning och vara van vid skott. Är du osäker på er nivå så ring Marlene och diskutera innan du anmäler.

Man anländer torsdag eftermiddag då vi har en gemensam genomgång. Vi tränar heldagar fredag-söndag och lämnar Björkebergs Gård söndag eftermiddag.

I priset igår boende, markhyra samt kurs i tre dagar. Mat ombesörjer var och en men vi kan självklart välja att äta tillsammans om gruppen vill. ICA Lanthandel finns ca 4 km ifrån Björkebergs Gård och där finns även en bensinmack. Vägbeskrivning och annan info mailas direkt till deltagarna när det närmar sig.

För dem som önskar hyra sänglinne + handduk tillkommer 50:- vilket betalas direkt på plats till Björkebergs Gård.

Observera att din anmälan är bindande och att du själv ansvarar för att sälja din plats om du får förhinder och vi inte har några reserver på vår lista.

Hoppas vi ses i sommar!”

***

Mark Demaine är en av Storbritanniens bästa retrievertränare och vi är väldigt glada över att få hälsa honom välkommen tillbaka Guldkullens Kennel & Kurser även under 2020!

Mark har under flera år blivit utsedd att representera det engelska landslaget och har många fina placeringar med sina egna hundar. Under 2019 var Mark även lagkapten för det engelska landslaget under UK Kennel Clubs internationella working test på Chatsworth.

Mark är en mycket eftertraktad och omtyckt instruktör och domare som dömer både field trial och working test samt håller retrieverkurser både i England och i övriga Europa. Mark brinner för sporten och är generös med sin stora kunskap!

2017 kom Mark och hans labrador Riley på tredje plats av 58 startande i det stora Championshipet IGL i december. Med Rileys son Fergie har Mark under hösten 2019 vunnit inte mindre än två 2-dagars Open vilket kvalificerade honom till årets IGL Championship. Trots att Fergie bara är tre år lyckades Mark & Fergie fullfölja provet som en av de nio bästa av 64 deltagare och belönas dessutom med DOM — Diploma of Merit. Men inte bara det, höstens framgångar har också inneburit att Fergie numera kan titulera sig GBFTCH, dvs Field Trial Champion!

Mark har även en unghund som han tränar inför kommande starter och en valp på tillväxt.

Missa inte chansen att träna för en av de bästa!

***

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En person & hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får närvara under kursen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

Åhörarplats utan hund finns att köpa på vissa av våra kurser!

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Välkommen med din bokning!

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter är inte längre tillgänglig

Detaljer

Start:
2020-06-25 kl. 16:00
Slutar:
2020-06-28 kl. 15:00
Kostnad:
Gratis – 6600,00kr
Evenemang Kategorier:
, ,

Plats

Björkebergs Gård Hishult
Vägbeskrivning kommer separat
Hishult, Sverige
Telefon
0725-252546
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Guldkullens Kennel & Kurser
Telefon
0725-25 25 46
Visa Arrangör-webbplats
Rulla till toppen