Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Coachgrupp med fokus på Basics (COACH1-2) Start 15/3, 2024

mars 15 kl. 10:00 - maj 24 kl. 12:30

Gratis – 3600,00kr

4 tillfällen, 10 timmar
När: Fredag, 15/3, 12/4, 3/5, 24/5
Kl 10.00-12.30

Instruktör: Marlene Edvinsson
Mail: Guldkullens Kennel & Kurser
Antal: Max 4-5 deltagare – Öppet för anmälan!
Kurskod COACH1-2

”En Coachgrupp med fokus på Basics för dig med en ung eller mindre erfaren retriever, men som redan har en viss grundkunskap sedan tidigare. Kursen passar även äldre hundar som kanske behöver börja om eller påminnas när det kommer till de så viktiga Basics. Om det finns en kurs som alla borde gå så är det en Basic kurs!

Vi lär tidigt våra egna unga hundar det vi kallar för ”styrning”, dvs back, höger/vänster, inkallning, stopp, närsök och det är detta vi kallar Basics. Vi lär in en sak i taget och sätter sedan ihop det hela till serier av Basics som vi då kallar avancerad Basics. Vi upplever att många inte lägger en tillräckligt bra grund när det kommer till Basics, eller att man börjar när hunden redan har blivit väldigt stark i sina linjer och därmed kan vara svårare att påverka genom styrning. Avancerad Basics är något som vi hela tiden går tillbaka till i vår egen träning oavsett hundens ålder och erfarenhet. Basics är färskvara och behövs för att bibehålla nivån även när det gäller en FTCh!

Våra Coachgrupper är ett mellanting mellan privatlektion och kurs eftersom gruppen består av max 4-5 deltagare. Kursavgiften är kanske något högre än om du väljer en kurs med fler deltagare, men timpriset är ändå lägre än om du valt privatlektion. Som vanligt väver vi in massor med nyttig teori under kursen!

Privatlektion i all ära, men ibland behövs störningen från andra hundar för att steget mellan ensam hund och större grupp inte ska bli så stort. Denna Coachgrupp kör vi med några veckors mellanrum för att du som deltagare ska ges möjlighet att träna ordentligt mellan tillfällena, varför inte tillsammans med övriga i gruppen?

För att grupperna ska bli så väl sammansatta som möjligt när det kommer till tidigare erfarenhet och kunskapsnivå, ber vi dig skicka in en intresseanmälan genom att välja biljetten ”intresseanmälan/reserv” nedan. Vi sätter därefter ihop grupperna på lämpligt vis. Finns det många intressenter kommer vi försöka erbjuda fler kurser under våren!”

Avbokning

Din kursanmälan är bindande vilket innebär att du oavsett anledning är betalningsskyldig för hela kursavgiften om du bokar av kursen.

Du kan välja att själv sälja din plats till någon annan som uppfyller kraven för den kurs du är anmäld till, men våra eventuella reserver har förtur så hör av dig till oss först. Om det finns reserver, eller du själv hittar en ersättare som kan träda in, betalar du endast en administrationsavgift på 10% (minst 300:-). Fullständig betalning ska vara oss tillhanda senast två månader före kursstart.

Avbokning sker skriftligen så snart som möjligt via mail till info@guldkullens.se.

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande COVID-19 och håller oss uppdaterade gällande utvecklingen. Om vi gör bedömningen att vi inte kan genomföra våra kurser som planerat kommer din kursavgift återbetalas. Om du däremot själv väljer att avstå ifrån att delta på den kurs du är anmäld till gäller våra avbokningsregler enligt ovan.

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En person & hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får närvara under kursen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

Åhörarplats utan hund finns att köpa på vissa av våra kurser!

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Välkommen med din bokning!

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter är inte längre tillgänglig

Detaljer

Start:
mars 15 kl. 10:00
Slutar:
maj 24 kl. 12:30
Kostnad:
Gratis – 3600,00kr
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

Guldkullens Kennel & Kurser
Telefon
0725-25 25 46
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Guldkullens Kennel & Kurser
Barkkulla 401
Rävlanda, 43897 Sverige
+ Google Map
Telefon
0725-25 25 46
Visa Plats-webbplats
Rulla till toppen