Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Basics unga Hundar med Mark Demaine UK (BASICMA1-2) I Start 8/4, 2020

8 april, 2020 @ 09:0016:00

Gratis – 1950kr

Heldagskurs
När: Onsdag, 8/4 2020
Kl 09.00-16.00 med avbrott för lunch (lunch medtages)

***OBS! Önskar du delbetala med 300:- i anmälningsavgift (återbetalas ej vid förhinder) så välj alternativet ”faktura” när du kommer till kassan. Du får då en faktura på 300:- som betalas omgående, och en faktura på resterande belopp längre fram som ska vara betald i sin helhet senast tre månader före kursstart då bokningen också blir bindande.***

Instruktör: Mark Demaine
Tel 0725-252546 (Marlene)
Mail: Marlene Edvinsson
Antal: Max 8 deltagare med hund – Fullt! Boka gärna reservplats, det hjälper oss även att planera fler kurser!
Antal: Max 8 deltagare utan hund – Öppet för anmälan!
Kurskod BASICMA1-2

”Kursen ALLA borde gå!

Har du en unghund som du just startat upp träningen med? Eller har du kanske en äldre hund som behöver påminnas om sina basics — dvs fotgående/höger/vänster/ut/back/stoppsignal/närsök/inkallning, mm? 

I vilken ände ska jag börja? Hur tidigt kan jag börja med vad? Hur introducerar jag själva apporteringen? Vet du inte riktigt hur du ska börja för att på sikt få de resultat du önskar? Då är denna heldagskurs med Mark Demaine precis vad du letar efter!

Mark är mycket duktig på just denna typ av träning och brinner för unghundar och basicsträning och hans filosofi är att basics är något man fortsätter att träna hela hundens liv oavsett nivå på hunden. Mark kommer själv att ha en unghund med sig under kursen som han visar med och kursdeltagarna får sedan träna sina egna hundar för att med Marks hjälp få en fin grund att stå på. En kurs som du kommer att ha nytta av i hela hundens liv!

Kursen är öppen för dig med unghund från ca 7-8 månader (är du osäker så hör av dig)”

***

Mark Demaine är en av Storbritanniens bästa retrievertränare och vi är väldigt glada över att få hälsa honom välkommen tillbaka Guldkullens Kennel & Kurser även under 2020!

Mark har under flera år blivit utsedd att representera det engelska landslaget och har många fina placeringar med sina egna hundar. Under 2019 var Mark även lagkapten för det engelska landslaget under UK Kennel Clubs internationella working test på Chatsworth.

Mark är en mycket eftertraktad och omtyckt instruktör och domare som dömer både field trial och working test samt håller retrieverkurser både i England och i övriga Europa. Mark brinner för sporten och är generös med sin stora kunskap!

2017 kom Mark och hans labrador Riley på tredje plats av 58 startande i det stora Championshipet IGL i december, och med Rileys son Fergie tävlar Mark field trial i klassen Open. Mark har även en unghund som han tränar inför kommande starter och en valp på tillväxt.

Missa inte chansen att träna för en av de bästa!

***

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En person & hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får närvara under kursen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

Åhörarplats utan hund finns att köpa på vissa av våra kurser!

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Välkommen med din bokning!

Biljetter


Slutsåld! Deltagare Basics unga Hundar med Mark Demaine UK (BASICMA1-2) 1,950kr Deltagare Basics unga Hundar med Mark Demaine UK, start 8/4 2020


5 tillgänglig

Åhörare utan hund Basics unga Hundar med Mark Demaine UK (BASICMA1-2) 975kr Åhörare utan hund Basics unga Hundar med Mark Demaine UK, start 8/4 2020

Fyll i alla fälten som krävs5 tillgänglig

Reserv Basics unga Hundar med Mark Demaine UK (BASICMA1-2) Free Reserv Basics unga Hundar med Mark Demaine, start 8/4 2020

Fyll i alla fälten som krävs


Detaljer

Datum:
8 april, 2020
Tid:
09:00 – 16:00
Pris:
Gratis – 1950kr
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

Guldkullens Kennel & Kurser
Telefon:
0725-25 25 46
Webbplats:
www.guldkullens.se

Plats

Guldkullens Kennel & Kurser

Barkkulla 401

Rävlanda,

43897

Sverige

+ Google Map

Telefon:
0725-25 25 46
Webbplats:
www.guldkullens.se