Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kristi Himmelfärd med Mark Demaine (KRIMARK1-1) I Start 25/5, 2022

2022-05-25 kl. 16:00 - 2022-05-29 kl. 15:00

Gratis – 5000,00kr

Kristi Himmel Färd med Mark Demaine i Hishult

GRUPP 1
När:
 Onsdag, 25/5 2022
Kl Från 17.00 incheckning, gemensam middag ca kl 19.00 (dryck medtages)
När: Torsdag, 26/5 2022
Kl 09.00-16.00 ca med avbrott för lunch (ingår ej)
När: Fredag, 27/5 2022
Kl 09.00-16.00 ca med avbrott för lunch (ingår ej)

***
GRUPP 2
När:
 Fredag, 27/5 2022
Kl Från 17.00 incheckning, gemensam middag ca kl 19.00 (dryck medtages)
När: Lördag, 28/5 2022
Kl 09.00-16.00 ca med avbrott för lunch (ingår ej)
När: Söndag, 29/5 2022
Kl 09.00-16.00 ca med avbrott för lunch (ingår ej)

Instruktör: Mark Demaine
Hjälpinstruktör: Marlene Edvinsson
Tel 0725-252546 (Marlene)
Mail: Marlene Edvinsson
Antal: Max 8 deltagare med hund/grupp – Fullt! Boka gärna reservplats!
Antal: Max 4 deltagare utan hund/grupp – Maila för mer info!
Kurskod KRIMARK1-1

”Vi är glada att kunna erbjuda två 2-dagars kurser med Mark Demaine under Kristi Himmel Färds helgen 2022 på fina Björkebergs Gård i Hishult!

Vi kommer få tillgång till de nybyggda separata rummen och kommer därmed bo tillsammans hela gruppen. Priset för boende är baserat på boende i enkelrum/dubbelrum med delat badrum. Hundar är tillåtet utan extra kostnad. Sänglinne finns att hyra för 60:-/person, detta bokas i förväg och betalas direkt på plats. Städar gör man själv eller köper till för 150:-/rum, även detta bokas i förväg och betalas direkt på plats. 

Logipaket bokas separat p g a annan momssats, men arrangemanget är ett paket med kurs i två dagar, logi två nätter, samt markhyra. Man kan alltså inte enbart välja kursen utan allt är ett paket även om du bokar kurs och logi paket var för sig här på hemsidan.

Denna gång har vi valt att inkludera två gemensamma middagar i arrangemanget, frukost och lunch fixar dock var och en. Maten betalas direkt till vår cateringfirma, mer info kommer gällande detta. Egen dryck medtages. Vänligen meddela ev specialkost i god tid!

Markerna ligger i anslutning till boendet och vi har även tillgång till dammar för vattenarbete. Gruppen består av åtta deltagare med hund och du kan välja att köra två hundar, t ex en yngre på förmiddagen och en äldre på eftermiddagen om du så önskar. Upplägget varvas mellan individuell träning, gruppövningar samt eventuellt walked up träning.

För att delta på lägret behöver du och din hund ha kommit en bra bit i er träning och du själv ha ambitionen att vilja utvecklas som förare. Din hund behöver kunna arbeta i närheten av andra hundar, vara styrbar och helst ha en fungerande stoppsignal. Självklart har din hund en fungerande inkallning och är van vid skott.

Är du osäker på er nivå så ring Marlene och diskutera innan du anmäler.

Incheckning för Grupp 1 sker från kl 17.00 onsdag den 25/5 2022 och vi träffas för gemensam middag ca kl 19.00. Vi tränar heldagar torsdag-fredag och lämnar Björkebergs Gård fredag eftermiddag såvida du inte bokat in dig för fyra dagar och stannar kvar till söndag!

Incheckning för Grupp 2 sker från kl 17.00 fredag den 27/5 2022 och vi träffas för gemensam middag ca kl 19.00. Vi tränar heldagar lördag-söndag och lämnar Björkebergs Gård söndag eftermiddag.

***

Mark Demaine är en av Storbritanniens bästa retrievertränare och vi är väldigt glada över att få hälsa honom välkommen tillbaka till Guldkullens Kennel & Kurser även under 2022.

Mark är en mycket eftertraktad och omtyckt instruktör och domare som dömer både field trial och working test samt håller retrieverkurser både i England och i övriga Europa. Mark brinner för sporten och är generös med sin stora kunskap.

Mark har nått stora framgångar med sina egna hundar och fört fram flera Field Trial Champions. 2017 kom Mark och hans labrador Riley på tredje plats av 58 startande i det stora Championshipet IGL. Med Rileys son Fergie vann Mark under hösten 2019 inte mindre än två 2-dagars Open vilket kvalificerade honom även till 2019 års IGL Championship. Trots att Fergie bara var tre år lyckades Mark & Fergie fullfölja Championshipet som en av de nio bästa av 64 deltagare och belönades dessutom med DOM — Diploma of Merit. Men inte bara det, framgångarna under hösten 2019 innebar också att Fergie numera kan titulera sig GBFTCH, dvs Field Trial Champion.

Under hösten 2021 debuterade Mark med sin Quinn i Novice och vann på sin andra start. Mark vann sedan inte mindre än två 2-dagars Open under samma höst och kvalificerade sig därmed till IGL Championship 2022 samt gjorde Quinn till GBFTCH — allt inom loppet av sex veckor!

Mark fick 2022 det hedervärda uppdraget att döma IGL Championship och startade därför inte Quinn där under 2021 trots att han var dubbel-kvalificerad.

***

Avbokning

Din kursanmälan är bindande vilket innebär att du oavsett anledning är betalningsskyldig för hela kursavgiften om du bokar av kursen.

Du kan välja att själv sälja din plats till någon annan som uppfyller kraven för den kurs du är anmäld till, men våra eventuella reserver har förtur så hör av dig till oss först. Om det finns reserver, eller du själv hittar en ersättare som kan träda in, betalar du endast en administrationsavgift på 300:-. Fullständig betalning ska vara oss tillhanda senast tre månader före kursstart.

Avbokning sker skriftligen så snart som möjligt via mail till info@guldkullens.se.

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande COVID-19 och håller oss uppdaterade gällande utvecklingen. Om vi gör bedömningen att vi inte kan genomföra våra kurser som planerat kommer din kursavgift återbetalas. Om du däremot själv väljer att avstå ifrån att delta på den kurs du är anmäld till gäller våra avbokningsregler enligt ovan.

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En person & hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får närvara under kursen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

Åhörarplats utan hund finns att köpa på vissa av våra kurser!

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Välkommen med din bokning!

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter är inte längre tillgänglig

Detaljer

Start:
2022-05-25 kl. 16:00
Slutar:
2022-05-29 kl. 15:00
Kostnad:
Gratis – 5000,00kr
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

Guldkullens Kennel & Kurser
Telefon
0725-25 25 46
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Björkebergs Gård Hishult
Vägbeskrivning kommer separat
Hishult, Sverige
+ Google Map
Telefon
0725-252546
Visa Plats-webbplats
Rulla till toppen