Friskförklarad!

Igår var sista dagen på Ellas antibiotikakur för Anaplasman! Nu håller vi tummarna för att hon är helt återställd och friskförklarar henne fr o m nu!

Enligt vår veterinär brukar det inte bli några följder av Anaplasman om hunden insjuknar akut med hög feber och snabbt svarar på antibiotikan man sätter in, och så var det ju i Ellas fall så vi håller tummarna för att det stämmer! Ella hade ju en temp på 39,7 grader när vi åkte in med henne, och redan dagen efter hade febern gett med sig och hon hade 38,3 när jag tempade henne på morgonen. Har såklart tempat henne varje dag sedan dess, och hon ligger stadigt mellan 38,1 och 38,3. Stelheten försvann efter två dagar, och hon har senaste veckan varit hur pigg och glad som helst, men har förstås fått ta det lugnt. Inga långa promenader, ingen träning och inget bus med brorsan Uno och det suger om ni frågar Ella!

På söndag är tanken att Ella ska vara med på utställningen i Vänersborg, karensen går ut på lördag så om hon nu håller sig pigg och kry utan tecken på ledproblem eller annat så kör vi som planerat!

Håll tummarna för att vi snart är ute i apporteringsskogen igen!

gulekullens kennel apportering

Rulla till toppen