Dygn 61…

I natt väckte Vinna mig genom att hoppa upp i min säng och lägga sig, hon ville gosa helt klart! Vi somnade om ngn timma och sen ville hon gå ut vilket vi såklart gjorde. Passade på att tempa henne och tempen var lägre än i går kväll, nu 37,3 jämfört med 37,7 igår kväll. Somnade om och vaknade vid 9-tiden och tempade igen, 37,0 denna gång. Vinna vill ut ofta, hon går sin runda i trädgården och letar lämplig lya men rullar fortfarande runt på gräsmattan som vanligt, trots jättemagen. Försökte ge henne frukost men den ville hon såklart inte ha och det går ju inte att tvinga henne.

Medan Vinna fortsatte vila passade jag på att ta en sväng i skogen med Uno & Ella, väldigt skönt att få ägna sig åt svampplockning och bus i skogen! Kom hem och då tog husse en tur med Gibson & Diva innan han åkte ner till butiken.

Nu har jag städat och ätit en sen lunch och ska passa på att vila tillsammans med Vinna. Än så länge är hon väldigt lugn, glad och ganska pigg när hon är vaken, men hon har inte velat äta på hela dagen. Hon har varit i valplådan några gånger, men har inte börjat bädda ännu. Hon nabbar sig lite på sidorna och det är ett väldigt liv i magen nu, jag känner tydligt fostren eftersom de ligger så ytligt nu, det är en häftig känsla!

Nu kan vi inte göra mer än att bara vänta…

2014-07-13 16.21.26

Rulla till toppen