Minneslund

———————————————

Markalle’ns Önos

”Leo”

Född: 1996-07-30 – Avliden: 2007-12-20

Höfter: 2

Armbågar: UA

Ögon: –

Lydnad: –

Bruks: –

Viltspår: –

Utställning: –

Övrigt: MH

———————————————

LEO, vår lejonkung. Leo var min och Per-Anders första hund, starten på en hobby som gett oss många roliga stunder och bekantskaper! Även om Leo pensionerades tidigt till följd av dåliga höfter och foderallergi, hade han alla de rätta egenskaperna en stabil och trovärdig flockledare bör ha. Han höll koll på hundflocken och skapade en harmonisk tillvaro för de övriga hundarna, han välkomnade alla människor och djur som besökte oss.

Tomheten är stor efter vår läromästare som efter 11,5 år fått somna in och lämnar oss i stor sorg och saknad. Nu får vi stå på egna ben men det Leo lärt oss bär vi med oss för all framtid! Tack älskade Leo!

———————————————

SEVCH LPI LP II Sweeping Drop of Chocolate

”Frasse”

Född: 2000-05-04 – Avliden: 2005-03-04

Höfter: A

Armbågar: UA

Ögon: UA

Lydnad: LP I, LP II

Bruks: Uppfl till lkl spår

Viltspår: SEVCH

Utställning: 1 ökl

Övrigt: MH

———————————————

FRASSE, Fnusen, Frallan, Frasseman, ja kärt barn har verkligen många namn. Frasse var en underbar kille som tog stor plats i mångas hjärtan. Han var en pigg och glad liten arbetsmyra som inte gjorde mycket väsen av sig, förutom då det gällde att träna med matte!

Träna & tävla var det bästa Frasse visste. Vi tävlade i bruksspår och lydnad och Frasse blev också viltspårchampion. Saknaden är enorm efter denna lilla ängel som vi fick låna under alldeles för kort tid. Frasse blev tyvärr hastigt sjuk och fick avlivas innan han hunnit bli fem år gammal. Vi minns Frasse med glädje och är tacksamma över att ha fått lära känna denna vackra prins!

Rulla till toppen