Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Temaserie B-prov Nybörjarklass (TEBNKL1-1) I Start 16/4, 2018

april 16 @ 18:00juni 4 @ 20:30

2300kr

4 tillfällen, varierande veckor
När: Måndagar, 16/4, 7/5, 21/5, 4/6
Kl 18.00-20.30

Instruktör: Marlene Edvinsson
Funktionärer: Per-Anders Edvinsson + 1
Mail: Guldkullens Kennel & Kurser
Antal: Max 6 deltagare med hund – Öppet för anmälan!
Kurskod TEBNKL1-1

En kurs för dig med retriever som kommit en bit i din träning och satsar på att starta Nybörjarklass B-prov under kommande säsong! Kursen är även öppen för dig som redan startat i Nkl men känner att du behöver lite mer tips och råd för att komma vidare.

Kursen är på fyra gånger och vi kommer jobba med samtliga delar som ingår i Nybörjarklassens B-prov. Vi kommer att jobba med vilt under samtliga tillfällen och varje deltagare behöver ta med tre egna vilt till varje tillfälle. Träning bakom skytt erbjuds också varje gång.

Vi jobbar i liten grupp, max 6 deltagare, och stor vikt läggs vid att skapa en lugn miljö runt hundarna. För att allt ska flyta på behöver din hund vara viltvan, tycka om att apportera och villigt komma in med apporterna.

Skott förekommer vid samtliga tillfällen och din hund behöver därför vara skottvan. Sista tillfället kommer läggas upp som ett litet mini B-prov där vi sätter ihop samtliga delar. Kursen är öppen för hundar från ca 18 månader, har du en yngre hund ber vi dig kontakta oss innan du anmäler. Skott ingår i kursavgiften.

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En person & hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får närvara under kursen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

Åhörarplats utan hund finns att köpa på vissa av våra kurser!

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Välkommen med din bokning!

Biljetter
3 tillgänglig

Deltagare Temaserie B-Prov Nybörjarklass (BNKL1-1) 2,300kr Deltagare Temaserie B-Prov Nybörjarklass, start 16/4 2018

Fyll i alla fälten som krävs


Detaljer

Börjar:
april 16 @ 18:00
Slutar:
juni 4 @ 20:30
Pris:
2300kr
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

Guldkullens Kennel & Kurser
Telefon:
0725-25 25 46
Webbplats:
www.guldkullens.se

Plats

Guldkullens Kennel & Kurser

Barkkulla 401

Rävlanda,

43897

Sverige

+ Google Map

Telefon:
0725-25 25 46
Webbplats:
www.guldkullens.se