Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Privatlektion Online för en person (PRIVATON) I Start efter överenskommelse

juli 1 @ 08:00december 31 @ 17:00

750kr

1 timmas privatlektion online för en person
När: Efter överenskommelse
Kl: Efter överenskommelse

Instruktör: Marlene Edvinsson
Mail: Guldkullens Kennel & Kurser
Antal: Max 1 person online
Kurskod PRIVATON

Kanske bor du långt ifrån oss eller har under en period svårt att boka in lektioner på plats? Eller kanske vill du ha fortsatt hjälp i din träning även om jag själv befinner mig i t ex England?  Inga problem, en privatlektion online är då den perfekta lösningen!

Du väljer själv hur just din lektion ska se ut. Det kan t ex vara ett samtal via Messenger eller telefon, eller kanske passar det dig bättre att vi chattar via Messenger? Kanske vill du skicka en film i förväg som jag kikar på och vi sedan diskuterar tillsammans där du får feedback och tips för att komma vidare? Eller kanske vill du att jag filmar något med mina egna hundar som vi kikar på tillsammans? Du kan självklart välja en kombination av allt och bokar du flera lektioner behöver de inte se likadana ut allihop, varianterna är många och du väljer som sagt själv det som passar dig bäst.

Du kan välja att boka enstaka lektioner på 1 x 1 timma eller så kan du boka bonuskort där du får 6 x 1 timma till ett lite bättre pris. Har du redan ett bonuskort med timmar kvar så går det jättebra att använda dessa även till online lektioner.

Hör av dig via mail till info@guldkullens.se eller via telefon 0725-252546 så kikar vi på tider och upplägg som passar!”

Avbokningsregler privatlektion samt hel- och halvdagar

Privatlektion återbetalas ej och måste avbokas senast 48 timmar före bokad tid för att kunna ombokas. Ombokning är möjlig inom ett år från inköpsdatum. Har du bokat kort för 6 ggr gäller samma regler. Kortet är personligt och kan inte överlåtas.

Halv- eller heldag återbetalas ej och måste avbokas senast 14 dagar i förväg för att kunna ombokas. Ombokning är möjlig inom ett år från inköpsdatum.

Avbokning sker skriftligen så snart som möjligt via mail till info@guldkullens.se.

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande COVID-19 och håller oss uppdaterade gällande utvecklingen. Om vi gör bedömningen att vi inte kan genomföra våra kurser lektioner som planerat kommer din kursavgift återbetalas. Om du däremot själv väljer att avstå ifrån att delta på den kurs du är anmäld till gäller våra avbokningsregler enligt ovan.

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En person & hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får närvara under kursen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

Åhörarplats utan hund finns att köpa på vissa av våra kurser!

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Välkommen med din bokning!

Biljetter
10 tillgänglig

Deltagare Privatlektion Online för en person (PRIVATON) 750kr Deltagare Privatlektion Online för en person, start efter överenskommelse

Fyll i alla fälten som krävs


Detaljer

Börjar:
juli 1 @ 08:00
Slutar:
december 31 @ 17:00
Pris:
750kr
Evenemang Kategorier:
, ,

Arrangör

Guldkullens Kennel & Kurser
Telefon:
0725-25 25 46
Webbplats:
www.guldkullens.se

Plats

Guldkullens Kennel & Kurser

Barkkulla 401

Rävlanda,

43897

Sverige

+ Google Map

Telefon:
0725-25 25 46
Webbplats:
www.guldkullens.se