Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Mock Trial-kurs/Working Test kurs Novice (MOCK1-1) I Start 25/3, 2018

mars 25 @ 14:0017:00

650kr

1 tillfälle
När: Söndag, 25/3
Kl 14.00-17.00

Instruktör: Marlene Edvinsson
Funktionärer: Per-Anders Edvinsson + 2
Mail: Guldkullens Kennel & Kurser
Antal: Max 10 deltagare med hund – Öppet för anmälan!
Kurskod MOCK1-1

Äntligen sommartid! Vi firar detta med ett fristående tillfälle för dig med retriever som är sugen på att testa Mock Trial, dvs ett Working Test där vi går på linje. Vi startar med en teoretisk genomgång av vad ett Mock Trial innebär. Vi lägger upp och ”dömer” provet efter brittiska regler, men till skillnad mot vid ett riktigt Mock Trial så åker man inte ut här om hunden missar en apport, utan är välkommen in igen i nästa omgång.

Vi kommer att gå på linje och din hund måste vara skottvan, stadig och styrbar. Nivån på träningen/kursen är som ett ”Noviceprov”. Vi tränar med dummies och under ett Mock Trial får din hund träning i fotgående, stadga, markeringar, dirigeringar, mm. Du själv får nyttig träning i att markera bl a.

Du kommer få individuella tips och råd löpande under kursen och vi diskuterar gemensamt apporter, bedömning osv. Vi avslutar med en gemensam sammanfattning och korvgrillning! Korv med tillbehör ingår, önskar man annan mat får man ta med sig! Från ca 18 månader.

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En person & hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får närvara under kursen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

Åhörarplats utan hund finns att köpa på vissa av våra kurser!

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Välkommen med din bokning!


Detaljer

Datum:
mars 25
Tid:
14:00 – 17:00
Pris:
650kr
Evenemang Kategorier:
, ,

Arrangör

Guldkullens Kennel & Kurser
Telefon:
0725-25 25 46
Webbplats:
www.guldkullens.se

Plats

Guldkullens Kennel & Kurser

Barkkulla 401

Rävlanda,

43897

Sverige

+ Google Map

Telefon:
0725-25 25 46
Webbplats:
www.guldkullens.se